divendres, 17 d’octubre del 2008

Quina mala educació ! ! !

He estat sempre una persona respectuosa amb els demés, al menys en públic, i en alguna ocasió, i sempre personalment i en privat, a algú l’he tractat de xitxarel·lo sense contemplacions i sense importar-me qui puta fos, però sempre, i repeteixo, personalment i en privat. ( Això ho podria corroborar més d’un del lloc on treballava anteriorment ).

Aquest cop això no ho faré . . . . ho diré aquí, i en públic ! ! !

Els senyors de Blogger són uns moderfoquers i uns blac-boquete-ass ! ! !

Han esborrat sense contemplacions la meva última entrada (post) a aquesta bitàcola , on es podia descarregar l’últim treball dels Metallica, el Death Magnétic, i això NO!!!! hem sembla be, per que com sempre, ho he fet des de la perspectiva de fomentar la cultura i promoure que la gent escolti música, i no la de recolzar la pirateria, i recomano sempre que finalment es comprin els originals.

I posteriorment m’han fet arribar un mail on hem diuen coses molt escandaloses, “mama quina por”, que no he pogut dormir en tota la nit . . . coses com “...your blog infringes upon the copyrights of others...” upsss ! ! ! i això altre “....in case of copyright infringement...” Ui, ui, ui ! ! ! .
Segurament hem faran “pupita”.

Com a mesura de protesta proposo que sense cap dubte us descarregueu el disc de qualsevol altre bitàcola, i preferiblement de aquestes que us proposo jo, que curiosament també son de Blogger.

http://vromo.blogspot.com/2008/09/metallica-y-su-death-magnetic2008-en.html
http://embaladoss.blogspot.com/2008/09/descarga-death-magnetic-de-metallica.html
http://wanukore.blogspot.com/2008/07/nuevo-disco-de-metallica.html
http://metabrillica-historias.blogspot.com/2008/09/descarga-metallica-death-magnetic-2008_13.html

I recorda que si t’agrada et compris l’original, el plaer de veure els colors de la portada i la textura del embolcall, no te preu.

1 comentari:

Maria.ie ha dit...

QUE CABRONS!!!! HEM DE FER UNA PROTESTA!!!!!!!!!!!
SON UNA COLLA DE WANKERS!!!!! (aquesta segur que no te la saps...)