divendres, 31 d’octubre del 2008

Gravacions des de l’ infern

Aquesta notícia ha estat recollida en un diari finlandès anomenat “ Ammennusatia “, que val a dir que gaudeix d’un reconegut prestigi i credibilitat igual o potser superior a la d’aquest bloc. Sembla ser que un grup de geòlegs ha fet unes prospeccions a la superfície terrestre en una remota zona de Rússia, per mitjà de la perforació d’un pou de aproximadament 14,4 km de profunditat, punt en el que misteriosament la broca va començar a girar a major velocitat. Això va ser interpretat per els tècnics geòlegs com un signe inequívoc de que la broca havia descobert una cavitat natural, i val a dir, que la meva experiència professional en perforacions hem serveix per corroborar aquesta encertada interpretació dels fets. Les mesures preses per la sonda indicaven una lectura de la temperatura, de 1.100 graus, i per tant varen decidir introduir a la cavitat un micròfon especial ultrasensible.

Però allò que varen poder escoltar va fer que se’ls poses la pell de gallina i els pels de punta. Horroritzats van escoltar milers, potser milions, de agonitzants crits humans i terrorífiques lamentacions llastimoses, que a aquella profunditat i temperatura només podia indicar que havien obert una escletxa al INFERN !!!!!.

Les ànimes dels penitent cridaven de horror i desesperació i ràpidament els membres del equip varen abandonar la perforació i el lloc.

En aquest vídeo es pot escoltar la gravació i a més està explicat per el prestigiós Dr. Dario Salas.




2 comentaris:

Maria.ie ha dit...

Una feina d'investigacio molt fina per part del blogaire. I aquest paio/cientific sembla molt rigoros, oi? Que diu de Jesucrist? mare meva, jo segur que vaig a l'infern (que li preguntin a la mama) aixi que ja se el que m'espera. Per cert, l'infern es a Russia doncs?

La meva paraula ha dit...

Deuen ser els participants d'operación triunfo al rebre les opinions del "Gran" Risto Mejide. Per cert... des de l'infenr, es pot descarregar el seu llibre?