divendres, 30 d’octubre del 2009

El 1er hotel de l’espai serà català.


L’ arquitecte català Xavier Claramunt te previstos dos ambiciosos projectes, que corresponent a la construcció de Suites d’ allotjament a les profunditats marines i a l’ espai. S’anomenen "Sea Suite" i "Galactic Suite", respectivament.

Aquest darrer te previst fer el seu llançament l’any 2012, i aquells que disposin de 3 milions d’euros, podran gaudir d’una estança de 3 dies en aquest primer hotel de l’espai. Les suites estaran permanentment en òrbita i faran una volta complerta a la Terra cada 80 minuts i els seus hostes podran veure sortir el sol 15 vegades cada dia. El problema de la ingravidesa i el de les dutxes es solucionarà amb sabates amb velcro per poder-se desplaçar i amb cabines Spa en les que l’aire s’omplirà de bombolles de sabó i aigua.

Aquest preu inclou també un entrenament previ de 8 setmanes en una illa caribenya per poder suportar les condicions de l’espai.

La visionària idea de Claramunt ha estat possible realitzar-se gràcies a la inversió de 3 mil milions de dollars per part de anònims inversos japonesos i nord-americans.

Jo esperaré a les ofertes de “temporada baixa” i els hi donaré una sorpresa als de casa.